Nei, jeg er nok ikke slik anlagt. For en som har rutiner og planer (og lister) for det meste her i livet, er det på dette området fri flyt. Mitt motto er: Mat som frister passer alltid!

Man har definitivt hatt grateng til middag. Ingen tvil om det. Men fiskegrateng? Jeg tror nok fiskeren for Findus hadde hatt litt uflaks med fiskelykken akkurat den dagen min grateng ble laget. Eller kanskje han lå hjemme med influensa han også, som de andre 2/3 av Norges befolkning?
Fisken glimret i alle tilfeller med sitt fravær.
Er det da lov til å føle seg litt snytt? Kan man klage på en oppspist grateng? "Jeg vil herved klage på fraværet av fisk i min fiskegrateng. Gratengen er nå fortært, og kan på ingen måte sendes tilbake som bevis. Jeg måtte jo sjekke om fisken lå helt nederst i pakningen". Vel, det spørs om Findus etterkommer slike klager...
Nei, det er vel på tide å lære seg å lage fiskegratengen selv. Men mon tro hvordan det skal gå til? Det har i alle fall ikke virket med gjentatte leksjoner med "Masterchef" (eller moder'n, som vi også kan kalle henne), 10 kokebøker og en hel kjøkkenskuffe med oppskriftspermer/-hefter... Hellstrøm - her trengs det nødhjelp!
Kom te mæ, så ska æ lær dæ det! Men definitivt IKKE på fredagskveld, for det E taco-kveld... :-)
SvarSlett