torsdag 1. desember 2011

Tips til deg som går på høykarbo-diett

Det ligger ikke i undertegnedes natur å kaste seg på en hver nye kostholdstrend. Til det er legemet alt for glad i alt man absolutt ikke skal spise (knapt ha i sitt nabolag). I den siste tiden har hysteriet i dette langstrakte landet nådd helt uante høyder. Dra til butikken for å kjøpe smør? Glem det. Det har lav-karboene hamstret for lenge siden. Stakkars Tine. Hvordan kunne vel de vite at nordmenn plutselig skulle gå helt fra konseptene og bestemme seg for å leve på smør, seterrømme og kremfløte? Det går vel over... når blodårene er tette, og folk triller rundt som små smørklumper...


Vel, etter en grundig analyse av eget kosthold, har man nå kommet til en konklusjon. Undertegnedes strømlinjeformede legeme (nei vent... det var vel kanskje "kongstanken" det. Og den får man jo ikke oppnådd slik med en gang...) lever på en klar høykarbo-diett. Min kropp simpelten elsker karbohydrater. Og det skal den jammen få også!


Som et ledd i denne dietten, har man i kveld lagd en helt ny frokostblanding. Eller, nei. Frokost blir kanskje litt drøyt. Men de funker helt sikkert suverent til lunsj (og til ettermiddagskafffen, kveldskaffen og all annen kaffe man måtte komme over...)!


På det lokale vokabularet omtales dagens kreasjoner som "kvaksbol". For dere eventuelle østlendinger betyr det "vepsebol". Uten at det nødvendigvis gir så mye mer mening.

Kort fortalt: Eggehviter, sukker, vaniljesukker, hakkede mandler og hakket sjokolade. Kan ikke bli annet enn suksess det, vet du!





Advarsel: Man kan gå på en liten smell dersom man (selvfølgelig også i forskningsøyemed) prøver å teste hvor mange man kan spise på en gang. Det kan i så måte meldes om en ørliten snikende kvalme... Men ikke verre enn at man kommer til å sluke ganske så mange på neste dag i desember også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar