
I Volans verden smiler man i disse timer fra øre til øre. Og hva annet kan man forlange på en sådan dag? Solen skinner fra skyfri himmel (i Trondheim!), det er ferie - og man har nettopp satt sine noe klossete ben på norsk jord igjen etter noen flotte dager hos broderfolket i sør.
Når legemet kan konsumere et glass hvitvin akkurat når det måtte passe på døgnet, og man kan vandre fra kafe til butikk og fra butikk til kafe... da er livet herlig!
I Volans verden har det allerede meldt seg panikkartede tendenser i form av rykninger, dårlig nattesøvn og sure oppstøt når det gjelder kjoleinnkjøp til alle høstens bryllupsfeiringer. Når da kjolen lå ferdig handlet i sin lekre tøypose fra Staff - da var gleden ikke til å dempe. O store jubelbrus! Nå kan skuldrene senkes, og sommerferien nytes! Hvis man ikke bør begynne å øve på saksofonen da... åh! Frykt og angst!

Hva får man hvis man tar en del chili, litt hvitløk, tomatpure, en hel del vanlig løk, noe olje, poteter og klippfisk (eller saltfisk)? BACALAO! I Volans verden kan man faktisk ikke komme på noe annet som er mer smakfullt og sommeraktig enn det. Det forutsetter selvsagt at den er laget slik som den skal. Og da jeg kjenner et par stykker som virkelig har peiling, så denne helga skal bli fantastisk. Bacalao til frokost, middag og kvelds.
Og skulle det bli behov for lunsj: Bacalao... mmmmm....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar